Bewoonbare modules, containers, autonome WC’ s, stroomgenerators, één enkel adres!

Verhuur van bewoonbare modules, douches en sanitaire voorzieningen en verhuur van opslag container, van kantoor container. Ideaal voor bouwwerven, kantoren, scholen, refters, feesten. Modules van kwaliteit uitgerust met dubbele beglazing vensters en rolluiken.

Autonome WC’s

Verhuur van autonome WC’s, individuele cabines en PBM met water jachtbak, urinoirs. Ideaal voor bouwwerven, weekend festiviteiten of om het even elke andere gebeurtenis… Verhuur vervoer aanhangwagens van 1 tot 3 WC’s.

Generators

Verhuur van eerste kwaliteit generators van 10 tot 250 kva. Al onze stroom generatoren beschikken over een zeer hoge graad van geluidsisolatie en beantwoorden aan de Europese geldende milieunormen.

46 personen tot uw dienst

}

Interventie binnen de 48u

w

Snel antwoord binnen de 24u

Z

Géén verborgen kosten !

Locasix, altijd tot uw dienst !

Opgericht in 1954, is Locasix een belangrijke speler in de verhuur en in de verkoop van bewoonbare modules, opslag containers, kantoor containers, autonome WC’s, elektrische groepen en tweedehands elektrische groepen. Gevestigd in Stambruges (tussen Doornik en Bergen) en in Thimister (regio Luik), zijn wij actief op het gehele Belgische grondgebied alsook in het noorden van Frankrijk. Locasix beschikt over zijn eigen technici team alsook zijn eigen levering en interventie voertuigenvloot ter plaatse.

Bewoonbare modules, containers, autonome WC’ s, stroomgenerators, één enkel adres !

De laatste nieuwigheden bij Locasix

Locasix zoekt naar een nieuwe chauffeur putjesreiniger!

Wij zoeken een nieuwe medewerker voor de post van chauffeur-putjesreiniger. De weg op aan boord van uw vrachtwagen doorkruist u heel België met als doel het onderhoud van onze autonome cabines tot grote tevredenheid van onze cliënteel….

Nieuwigheid Locasix : Verlichtingstroomgroepen in verhuur

Locasix heeft besloten om zijn gamma stroomgroepen nogmaals uit te breiden. Na de mobiele stroomgroepen in verhuur, ziehier vanaf nu de stroomgroepen voor buiten verlichting die onze catalogus van machineverhuur Locasix verrijken. Deze… Les groupes électrogènes...

Nieuw: Verhuur van mobiele stroomgroepen

Begin van het Jaar 2017, heeft Locasix besloten om zijn gamma van stroomgroepen in verhuur uit te breiden door mobiele generators voor te stellen. Hun voordeel? Zij bieden een uitzonderlijke verplaatsingsfaciliteit aan, voor de meest uiteenlopende behoeften dankzij de...