Bewoonbare modules, containers, stroomgenerators, één enkel adres!

Modules & containers

Verhuur van bewoonbare modules, douches en sanitaire voorzieningen. Ideaal voor bouwwerven, kantoren, scholen, refters, feesten. Modules van kwaliteit uitgerust met dubbele beglazing vensters en rolluiken.

WC autonomes

Verhuur van opslagcontainers van alle types (maritiem of niet, met of zonder retentiebak, enz.) en monteerbare containers. Robuuste en volkomen waterdichte containers. Verhuur van containers van 9 m³ tot 32 m³.

Groupes électrogènes

Generators

Verhuur van eerste kwaliteit generators van 10 tot 250 kva. Al onze stroom generatoren beschikken over een zeer hoge graad van geluidsisolatie en beantwoorden aan de Europese geldende milieunormen.

46 personen tot uw dienst

}

Interventie binnen de 48u

w

Snel antwoord binnen de 24u

Z

Géén verborgen kosten !

Locasix, altijd tot uw dienst !

Opgericht in 1954, is Locasix een belangrijke speler in de verhuur en in de verkoop van bewoonbare modules, opslag containers, kantoor containers, elektrische groepen en tweedehands elektrische groepen. Gevestigd in Stambruges (tussen Doornik en Bergen) en in Thimister (regio Luik), zijn wij actief op het gehele Belgische grondgebied alsook in het noorden van Frankrijk. Locasix beschikt over zijn eigen technici team alsook zijn eigen levering en interventie voertuigenvloot ter plaatse.

Bewoonbare modules, containers, stroomgenerators, één enkel adres !

De laatste nieuwigheden bij Locasix

Hoe zijn stroomgroep kiezen ?

U wilt een stroomgroep huren omwille van reden X of Y maar slaagt er niet in om uw behoeften in te schatten, en dus de aangepaste stroomgroep te bepalen ? Geen paniek : Locasix zet u op de goede weg ! Laat ons samen ontdekken hoe een stroomgroep kiezen. Stroomgroep :...

Locasix opgenomen in de rangschikking Trends Top!

Locasix, uw verhuur onderneming van bewoonbare modules, containers, autonome WC’s en stroom generators, bekleedt de 9.892 ste positie in de rangschikking Trends Top en de 24e plaats in de sector « Verhuren van machines, gerei en werktuigen ». Een nieuwe...

Locasix zoekt naar een nieuwe chauffeur putjesreiniger!

Wij zoeken een nieuwe medewerker voor de post van chauffeur-putjesreiniger. De weg op aan boord van uw vrachtwagen doorkruist u heel België met als doel het onderhoud van onze autonome cabines tot grote tevredenheid van onze cliënteel….