Bewoonbare modules, containers, autonome WC’ s, stroomgenerators, één enkel adres !

Location de modules individuels picto

Verhuur individuele modules

 

Module habitable

Verhuur van bewoonbare modules, uitgerust met vensters met dubbele beglazing en manuele rolluiken. Ideaal voor gebruik van kantoor, refter, vestiaires, enz…

Modules sanitaires

Verhuur van modules uitgerust met jachtbak wc, urinoirs en wastafels. Ideaal op grote bouwwerven of weekend festiviteiten. Toebehoren van kwaliteit.

Modules douches

Verhuur van werf woonwagens met maximum opvangcapaciteit voor 8 personen. Ideaal voor mobiele werkplaatsen of moeilijk bereikbare plaatsen.

Modules sanitaires combinés

Verhuur van gecombineerde modules met sanitaire ruimtes, uitgerust met douche, wc met jachtbak, wastafels, urinoirs en elektrische boiler van 100L.

 containers de stockage

Verhuur van opslag containers soort « maritiem » voor opslag van werktuigen of niet-gevaarlijke producten. Dubbele deur met 4 sluitingspunten.

Roulottes de chantier

Werf woonwagens

Verhuur van werf woonwagens met maximum opvangcapaciteit voor 8 personen. Ideaal voor mobiele werkplaatsen of moeilijk bereikbare plaatsen.

Assemblage de modules habitables

Verbinding van bewoonbare modules voor de diensten, de industrieën, de gemeenschappen, het onderwijs of van vrije tijd. Opgestapelde of gekoppelde modules.

Locasix stelt u de quasi-totaliteit van zijn gamma in verhuur van korte duur voor, geschikt voor uw gebeurtenissen van enkele dagen.