Bewoonbare modules, containers, autonome WC’ s, stroomgenerators, één enkel adres !

Pictogramme WC Autonomes

VERHUUR AUTONOME WC’s

WC individuels

Verhuur van WC’s individueel. Onze cabines worden gebouwd voor het comfort van de eindgebruiker en ontworpen om alle verhuurvoorwaarden te vervullen, evengoed voor de bouwwerven als voor gebeurtenissen in open lucht.

WC individuels PMR

WC PBM

Verhuur WC’s individueel PBM. Ruime modellen toegankelijk in rolstoel of die als toiletten met familieafmetingen kunnen voorgesteld worden. Sticker die de toegankelijkheid van rolstoelen aangeeft.

Urinoirs

Verhuur draagbare urinoirs dat gelijktijdig 3 gebruikers kunnen toelaten. Mogelijkheid om rechtstreeks aan een rioolbuis te verbinden teneinde als permanente installatie te dienen. Ideaal weekend festiviteiten, festivals,…

Remorques WC

Aanhangwagens van 1,2 of 3 wc’s . Voor al uw gebeurtenissen, toegankelijke en praktische oplossing om uw behoeften in autonome sanitaire voorzieningen in te vullen. Cabines die op aanhangwagens zijn bevestigd en toegankelijk via een opklapbare trap.

Locasix stelt u de quasi-totaliteit van zijn gamma in verhuur van korte duur voor, geschikt voor uw gebeurtenissen van enkele dagen.

Bezorggebieden voor AUTONOME WC’s

Leveringen zijn alleen beschikbaar voor lange termijn verhuur.

Stambruges
Thimister

Verhuur van autonome WC’s

Een onberispelijke lediging dienst !

Locasix is uw partner voor het verhuren van WC’s autonoom, WC’s autonoom PBM en urinoirs.

Onze gamma bestaat uit stevige modellen, licht en die over talrijke uitrustingen beschikken.

Onze belangrijke vloot van moderne vrachtwagens zorgt voor een lediging evenals het schoonmaken alle weken of alle 2 weken volgens uw behoeften.

Voor festiviteiten of gebeurtenissen van korte duur, stellen wij u eveneens verhuur van aanhangwagens WC’s voor die u toelaten om gemakkelijk 1 tot 3 WC’s te vervoeren.

46 personen tot uw dienst

}

Interventie binnen de 48u

w

Snel antwoord binnen de 24u

Z

Géén verborgen kosten !